top of page

Carpaccio van sint-jacob met passievrucht

Foto van schrijver: Leen Leen

Bijgewerkt op: 9 okt 2024

Een kei lekker hapje met veel show gehalte. Super makkelijk om te maken en klaar op vijf minuten...


Koop passievruchten en laat ze enkele dagen op het aanrecht liggen tot ze verschrompeld zijn. Dan zijn ze op hun best!



Voor 4 personen als hapje of klein voorgerecht

5 minuten werk


4 sint jacobs-vruchten, uit de diepvriezer

2 passievruchten

4 theelepels zalmforel eitjes

4 theelepels olijfolie

Peper en zout naar smaak

Verse bieslook om af te werken


✨️ Laat de sint-jacobs vruchten een kwartiertje ontdooien voor je begint

✨️ Snij de sint-jacobs vruchten in fijne plakjes en leg open op de bordjes. Een stuk per persoon/bordje.

✨️ Kruid naar smaak met peper en zout.

✨️ Snij de passievruchten open en schep per bordje her vruchtvlees van een halve passievrucht er over.

✨️ Giet per bordje een theelepel olijfolie langs de randen.

✨️ Werk af met een theelepel zalmforel eitjes en gehakte bieslook.

✨️ Serveer onmiddellijk.

Comments


Welkom op mijn blog! Hier deel ik graag mijn ideeën en recepten!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Bedankt om je in te schrijven voor de nieuwsbrief​

  • Instagram
  • TikTok

© 2035 by Poise. Powered and secured by Wix

bottom of page