Over mij

Over mij
​​
​Koken is mijn passie, mijn Ikigai, dat is wel duidelijk.
Het begon allemaal in 2015 op Instagram, toen ik daar begon met foto's te delen van wat ik op dagelijkse basis maakte. Toen schreef ik nog geen recepten. Als ik daar op terug kijk, was ik toen echt nog een leek :)
​
In 2016 ben ik dan begonnen aan een koks opleiding in avondschool, naast mijn fulltime job. In 2020, tijdens corona, ben ik afgestudeerd. De focus lag daar op klassieke Belgische en Franse keuken. Maar mijn hart heeft altijd in Azië gelegen. Vooral Koreaanse, Japanse en Thaise keuken interesseren me enorm.
Ik leerde enkele jaren geleden mijn partner kennen, afkomstig uit Turkije, en zo ben ik dan ook Turks beginnen koken. Ondertussen hebben we twee prachtige dochters samen, en zij koken natuurlijk mee met Mama.​
​
Ik leer mezelf recepten aan van over de hele wereld door te kijken naar andere creators, kookboeken te lezen en te reizen. Het is een groot plezier voor me om te experimenteren en te zoeken naar speciale ingrediënten. ​
Wat ik nog allemaal zal doen met mijn passie voor koken later, valt nog af te wachten...
​​​
​
​