top of page

Tartaar van sint jacob met komkommer, mango en frisse dressing

Foto van schrijver: Leen Leen

Bijgewerkt op: 9 okt 2024

Nog eens een hapje met veel show gehalte, super lekker maar heel weinig werk.


Voor twee grote hapjes

10 minuten werk


3 sint jacobs vruchten

10 cm van een komkommer

1/4 mango

1 eetlepel zalmforel eitjes

2 schijfjes chili

Sesamzaadjes

Zout


Voor de dressing:

Sap van 1 citroen

2 eetlepels olijfolie

1 eetlepel gember sap (van ingemaakte gember zoals bij de sushi)



✨️ Schil de komkommer en mango en snij in kleine blokjes. Ongeveer 1 cm op 1 cm.

✨️ Snij de sint jacob in blokjes en meng met de komkommer en mango. Kruid met zout.

✨️ Meng alle ingredienten voor de dressing in een kommetje.

✨️ Dresseer de tartaar: leg een beetje tartaar in een kommetje, versier met sesamzaadjes, chilipeper en de zalmforel eitjes.

✨️ Giet de dressing er over vlak voor het serveren.


댓글


Welkom op mijn blog! Hier deel ik graag mijn ideeën en recepten!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Bedankt om je in te schrijven voor de nieuwsbrief​

  • Instagram
  • TikTok

© 2035 by Poise. Powered and secured by Wix

bottom of page