
Nog eens een hapje met veel show gehalte, super lekker maar heel weinig werk.
Voor twee grote hapjes
10 minuten werk
3 sint jacobs vruchten
10 cm van een komkommer
1/4 mango
1 eetlepel zalmforel eitjes
2 schijfjes chili
Sesamzaadjes
Zout
Voor de dressing:
Sap van 1 citroen
2 eetlepels olijfolie
1 eetlepel gember sap (van ingemaakte gember zoals bij de sushi)
✨️ Schil de komkommer en mango en snij in kleine blokjes. Ongeveer 1 cm op 1 cm.
✨️ Snij de sint jacob in blokjes en meng met de komkommer en mango. Kruid met zout.
✨️ Meng alle ingredienten voor de dressing in een kommetje.
✨️ Dresseer de tartaar: leg een beetje tartaar in een kommetje, versier met sesamzaadjes, chilipeper en de zalmforel eitjes.
✨️ Giet de dressing er over vlak voor het serveren.
댓글