top of page

Zalm crudo met koriander-miso-limoen dressing

Foto van schrijver: Leen Leen

Bijgewerkt op: 9 okt 2024





Voor 2 personen als voorgerecht

20 minuten werk


1 zalmhaasje, ongeveer 300 gram

15 gram koriander

1 limoen

1 theelepel witte miso (shiro miso)

1 theelepel suiker

50 ml water

2 eetlepels olijfolie

Enkele blokjes ingelegde daikon (recept op mijn profiel)

Enkele reepjes lente ui

Enkele schijfjes spaanse chili





✨️ Snij het zalmhaasje in mooie schijven. Snij zeker de bruine stukjes vet er af. Schik in een mooi bord.

✨️ Maak de dressing: doe de koriander met steel en al in een hakmolentje samen met het sap en zeste van de limoen, de miso, de suiker en het water.

✨️ Mix goed en zeef. Voeg de olijfolie toe.

✨️ Versier het bord met de daikon, lente ui en spaanse chili. Giet voorzichtig de dressing er om heen.

Comments


Welkom op mijn blog! Hier deel ik graag mijn ideeën en recepten!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Bedankt om je in te schrijven voor de nieuwsbrief​

  • Instagram
  • TikTok

© 2035 by Poise. Powered and secured by Wix

bottom of page