top of page

"Yangpa Jjangachi": Koreaanse ingemaakte ajuin

Foto van schrijver: Leen Leen

Nog een super simpele banchan (Koreaans bijgerecht) voor bij de Koreaanse barbecue. Valt het op dat ik graag Koreaanse barbecue eet? :) Deze is klaar op vijf minuten, maar moet wel enkele dagen goed trekken voor het echt lekker is.


Voor 6 personen als bijgerecht

5 minuten werk + drie dagen trekken

3 ajuinen

100 ml sojasaus

10 ml vissaus

50 ml rijst azijn

100 mirin

20 gram suiker

100 ml water

Sap van 1 limoen



✨ Maak een glazen klikpot proper met heet water.

✨ Schil de ui en snij ze in hapklare stukken.

✨ Doe de ui in de pot, voeg alle andere ingrediënten ook toe.

✨ Draai dicht en schud goed.

✨ Laat minstens drie dagen trekken in de koelkast. Dit blijft tot twee weken goed.

Comments


Welkom op mijn blog! Hier deel ik graag mijn ideeën en recepten!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Bedankt om je in te schrijven voor de nieuwsbrief​

  • Instagram
  • TikTok

© 2035 by Poise. Powered and secured by Wix

bottom of page