top of page

Winterse salade met krokante cavolo nero en geitenkaas

Foto van schrijver: Leen Leen




Voor 2 personen als hoofdgerecht, of 4 personen als bijgerecht

40 minuten werk


1 blik kikkererwten

1 rol geitenkaas

1/2 treviso sla

200 gram cavolo nero

1 tomaat

Olie

Peper en zout

Caesar dressing (uit een flesje of zelf gemaakt)


Voor de kikkererwten:

✨️ spoel en droog de kikkererwten goed af.

✨️ bak in een pan op middenhoog vuur met olie, peper en zout, tot ze krokant zijn.


Voor de krokante cavolo nero:

✨️ kuis de cavolo nero, snij de harde nerven uit de bladeren.

✨️schik de bladeren op een ovenplaat zodat ze niet overlappen.

✨️ spray hier over wat olie met peper en zout.

✨️ bak 10 minuten op 180 graden of tot de bladeren krokant zijn.


De salade afwerken:

✨️ kuis de treviso sla, snij elk blad in 2.

✨️ snij de geitenkaas in rondjes.

✨️ snij de tomaat in plakken.

✨️ meng de treviso sla met enkele lepels caesar dressing.

✨️ schik alle ingredienten op een mooi bord.


Comments


Welkom op mijn blog! Hier deel ik graag mijn ideeën en recepten!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Bedankt om je in te schrijven voor de nieuwsbrief​

  • Instagram
  • TikTok

© 2035 by Poise. Powered and secured by Wix

bottom of page