
Voor 2 personen als hoofdgerecht, of 4 personen als bijgerecht
40 minuten werk
1 blik kikkererwten
1 rol geitenkaas
1/2 treviso sla
200 gram cavolo nero
1 tomaat
Olie
Peper en zout
Caesar dressing (uit een flesje of zelf gemaakt)
Voor de kikkererwten:
✨️ spoel en droog de kikkererwten goed af.
✨️ bak in een pan op middenhoog vuur met olie, peper en zout, tot ze krokant zijn.
Voor de krokante cavolo nero:
✨️ kuis de cavolo nero, snij de harde nerven uit de bladeren.
✨️schik de bladeren op een ovenplaat zodat ze niet overlappen.
✨️ spray hier over wat olie met peper en zout.
✨️ bak 10 minuten op 180 graden of tot de bladeren krokant zijn.
De salade afwerken:
✨️ kuis de treviso sla, snij elk blad in 2.
✨️ snij de geitenkaas in rondjes.
✨️ snij de tomaat in plakken.
✨️ meng de treviso sla met enkele lepels caesar dressing.
✨️ schik alle ingredienten op een mooi bord.
Comments