top of page

Tonijn tartaar op aziatische wijze

Foto van schrijver: Leen Leen

Bijgewerkt op: 9 okt 2024



Voor 2 personen als voorgerecht:

15 minuten werk


200 gram rauwe tonijn

2 eetlepels sesam olie

4 eetlepels mirin

2 eetlepels lichte sojasaus

2 eetlepels vocht van ingelegde gember (sushi gember)

2 theelepels forel eitjes

Enkele blaadjes koriander

Enkele schijfjes spaanse chili


✨️ Maak de dressing door de sesam olie, mirin, sojasaus en gember vocht te mengen.

✨️ Hak de tonijn zo fijn mogelijk.

✨️ Leg de tonijn met behulp van een ring in een bord.

✨️ Giet de dressing er langs.

✨️ Werk af met de forel eitjes, koriander en spaanse chili.


Comentarios


Welkom op mijn blog! Hier deel ik graag mijn ideeën en recepten!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Bedankt om je in te schrijven voor de nieuwsbrief​

  • Instagram
  • TikTok

© 2035 by Poise. Powered and secured by Wix

bottom of page