top of page

Salade van gegrilde nectarines, geitenkaas en coppa

Foto van schrijver: Leen Leen

Een fleurige zomerse salade, heerlijk als maaltijdsalade of als bijgerecht bij de barbecue.


Voor 1 persoon als maaltijd of voor 4 personen als bijgerecht

20 minuten werk


2 nectarines

Een handje sla

3 eetlepels geitenkaas (smeerbaar)

6 sneetjes coppa

Enkele eetbare bloemen (optioneel)


Voor de dressing:

2 eetlepels olijfolie

1 eetlepel witte wijnazijn

Peper en zout naar smaak


✨️ Snij de nectarines in twee of in vier.

✨️ Besprenkel ze met olie.

✨️ Bak ze kort langs een kant op de barbecue.

✨️ Maak de dressing: meng de olijfolie met de azijn, peper en zout.

✨️ Leg een handje sla op een bord.

✨️ Leg hier op de nectarines.

✨️ Versier met de coppa en geitenkaas.

✨️ Giet de dressing over de salade.

✨️ Werk af met eetbare bloemen (optioneel).

Comments


Welkom op mijn blog! Hier deel ik graag mijn ideeën en recepten!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Bedankt om je in te schrijven voor de nieuwsbrief​

  • Instagram
  • TikTok

© 2035 by Poise. Powered and secured by Wix

bottom of page