
Een fleurige zomerse salade, heerlijk als maaltijdsalade of als bijgerecht bij de barbecue.
Voor 1 persoon als maaltijd of voor 4 personen als bijgerecht
20 minuten werk
2 nectarines
Een handje sla
3 eetlepels geitenkaas (smeerbaar)
6 sneetjes coppa
Enkele eetbare bloemen (optioneel)
Voor de dressing:
2 eetlepels olijfolie
1 eetlepel witte wijnazijn
Peper en zout naar smaak
✨️ Snij de nectarines in twee of in vier.
✨️ Besprenkel ze met olie.
✨️ Bak ze kort langs een kant op de barbecue.
✨️ Maak de dressing: meng de olijfolie met de azijn, peper en zout.
✨️ Leg een handje sla op een bord.
✨️ Leg hier op de nectarines.
✨️ Versier met de coppa en geitenkaas.
✨️ Giet de dressing over de salade.
✨️ Werk af met eetbare bloemen (optioneel).
Comments