top of page

Rigatoni met erwtjes, zalm en boursin sausje

Foto van schrijver: Leen Leen

Deze pasta stond in 15 minuten op tafel en vond iedereen in huis lekker, een win-win dus.


Voor 4 personen

15 minuten werk


400 gram zalmfilet

400 gram erwtjes

300 gram rigatoni

125 gram boursin cuisine, knoflook en fijne kruiden

50ml melk

1 ajuin

Peper en zout naar smaak

Olie om in te bakken



Zet een pot water op het vuur en breng aan de kook, kook de pasta er in tot ze al dente is (12 minuten voor rigatoni)

Bak ondertussen de zalm gaar in een pan met wat olie.

Snipper ondertussen de ajuin en doe ze in een pan, bak wat glazig.

Voeg de erwtjes toe aan de ajuin en laat ze kort mee bakken.

Voeg de melk en boursin toe en laat smelten.

Plet de zalm een beetje met een vork.

Meng de saus, pasta en zalm onder elkaar.

Comments


Welkom op mijn blog! Hier deel ik graag mijn ideeën en recepten!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Bedankt om je in te schrijven voor de nieuwsbrief​

  • Instagram
  • TikTok

© 2035 by Poise. Powered and secured by Wix

bottom of page