
Deze soep is zo verwarmend en ideaal voor koude, druilerige dagen. Een stevige maaltijdsoep met groenten, vlees en ravioli.
Het enige echte werk is zelf balletjes maken en eigenlijk is dat zelfs optioneel. Ik koos om zelf balletjes van rundgehakt te maken omdat ik nog een restje had liggen. De ravioli's die ik gekocht heb waren gevuld met kaas en vond ik een perfecte smaak combinatie voor deze soep.
Voor 4 personen als maaltijd
30 minuten werk
1 pakje verse ravioli met kaas vulling
1 ui
2 wortelen
2 tomaten
1 blik tomatenstukjes
700 ml rundbouillon of water met een bouillonblokje
125 ml room
400 gram rundergehakt
Peper en zout naar smaak
Scheutje olie om in te bakken
Verse peterselie om af te werken
✨ Kruid het gehakt naar smaak en rol er kleine balletjes van.
✨ Zet een pot op middelhoog vuur en bak de balletjes gaar.
✨ Snipper ondertussen de ui en doe deze bij de balletjes zodat deze wat mee kan bakken.
✨ Snij de tomaten en wortelen in stukjes.
✨ Wanneer de balletjes aangebakken zijn, mag de bouillon, tomaten in blik, tomaten en wortelen er bij
✨ Laat 15 minuten rustig koken.
✨ Voeg de ravioli toe en laat 3 minuten mee koken.
✨ Giet als laatste de room er bij.
✨ Werk af met verse peterselie.
Commenti