top of page

Oesters met miso

Foto van schrijver: Leen Leen

Bijgewerkt op: 9 okt 2024

Voor onze date night haal ik vaak alles uit de kast, een van onze favoriete hapjes zijn oesters. Ik maak er graag iets bijzonders van....


Het idee begon bij gegratineerde oesters, iets dat ik verschrikkelijk vind. Een warme oester met kaas blijft best ver weg van bij mij. Het moest nog een koude en rauwe oester zijn, maar wel met een gebrande bovenkant. Enkele weken geleden maakte ik mosselen met miso en die waren heerlijk, daarop bouwde ik verder...


Voor 6 oesters

10 minuten werk


6 oesters

3 eetlepels japanse mayonaise

1 theelepel suiker

1 theelepel miso


Speciaal materiaal:

  • koksbrander / bunsenbrander

  • oestermes en handschoenen



✨ Meng de mayonaise, suiker en miso in een kommetje tot een gladde pasta.

✨ Breek de oesters voorzichtig open met het oestermes.

✨ Doe een theelepel van de miso mengeling in elke oester.

✨ Brand kort af met de koksbrander.

✨ Serveer onmiddellijk

コメント


Welkom op mijn blog! Hier deel ik graag mijn ideeën en recepten!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Bedankt om je in te schrijven voor de nieuwsbrief​

  • Instagram
  • TikTok

© 2035 by Poise. Powered and secured by Wix

bottom of page