
Een lekker hapje op de barbecue, geïnspireerd op "jalapeno poppers", maar dan een milde versie met mini paprika's. Gevuld met roomkaas en cheddar, en omwikkeld met spek. Jawadde dadde.
Voor 6 stuks:
6 mini paprika's
50 gram roomkaas
50 gram cheddar, geraspt
6 sneetjes ontbijt spek
Peper naar smaak

✨ Meng de roomkaas en de cheddar in een kommetje, kruid met peper naar smaak. De kaas en spek is al zout genoeg, dus zout is niet nodig.
✨ Doe het kaas mengsel in een spuitzak. Je kan het er ook in doen met een lepel.
✨ Snij het hoedje van de paprika's en haal de zaadjes er uit.
✨ Spuit in elke paprika wat kaas mengsel.
✨ Omwikkel elke paprika met een sneetje spek.
✨ Maak het spek en hoedje van de paprika vast door middel van een tandenstoker of saté stokje.
✨ Door het hoedje er weer op te zetten, vermijden we dat de kaas er uit loopt tijdens het bakken.
✨ Bak ze over directe hitte op de barbecue tot het spek krokant gebakken is.
✨ Serveer onmiddellijk.
Comments