top of page

"Mini paprika" poppers

Foto van schrijver: Leen Leen

Een lekker hapje op de barbecue, geïnspireerd op "jalapeno poppers", maar dan een milde versie met mini paprika's. Gevuld met roomkaas en cheddar, en omwikkeld met spek. Jawadde dadde.


Voor 6 stuks:

6 mini paprika's

50 gram roomkaas

50 gram cheddar, geraspt

6 sneetjes ontbijt spek

Peper naar smaak


✨ Meng de roomkaas en de cheddar in een kommetje, kruid met peper naar smaak. De kaas en spek is al zout genoeg, dus zout is niet nodig.

✨ Doe het kaas mengsel in een spuitzak. Je kan het er ook in doen met een lepel.

✨ Snij het hoedje van de paprika's en haal de zaadjes er uit.

✨ Spuit in elke paprika wat kaas mengsel.

✨ Omwikkel elke paprika met een sneetje spek.

✨ Maak het spek en hoedje van de paprika vast door middel van een tandenstoker of saté stokje.

✨ Door het hoedje er weer op te zetten, vermijden we dat de kaas er uit loopt tijdens het bakken.

✨ Bak ze over directe hitte op de barbecue tot het spek krokant gebakken is.

✨ Serveer onmiddellijk.

Comments


Welkom op mijn blog! Hier deel ik graag mijn ideeën en recepten!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Bedankt om je in te schrijven voor de nieuwsbrief​

  • Instagram
  • TikTok

© 2035 by Poise. Powered and secured by Wix

bottom of page