top of page

"Meat Lovers" pasta

  • Foto van schrijver: Leen
    Leen
  • 23 mei
  • 1 minuten om te lezen

Ik had zin pizza maar geen zin om deeg te maken, mijn favoriete pizza is de "meat lovers" pizza. Ik maakt hier een pasta-versie van. Een topper


Voor 4 personen

30 minuten werk


300 gram linguine of spaghetti


Voor de saus:

400 ml passata

100 ml water

1 blokje bouillon rundsmaak

1 ajuin

1 rode paprika

1 groene paprika

200 ml room

300 gram geraspte kaas


Voor de toppings:

250 gram gehakt, met gehaktkruiden

250 gram spekjes

100 gram pepperoni

Olie om te bakken

Chili olie

Peterselie




✨ Kruid het gehakt met gehaktkruiden naar smaak.

✨ Bak het gehakt rul in een pan met wat olie.

✨ Zet opzij.


✨ Bak de pepperoni in een pan (olie is niet nodig).

✨ Zet opzij.


✨ Bak de spekjes tot ze krokant zijn (olie is niet nodig).

✨ Zet opzij.


✨ Snipper de ajuin.

✨ Snij de paprika's in blokjes.


✨ Stoof de ajuin tot ze glazig is, met een beetje olie.

✨ Doe de paprikablokjes er bij en laat kort mee bakken.

✨ Doe de passata, bouillonblokje en water er bij. Laat 10 minuten pruttelen.

✨ Voeg op het einde de room en geraspte kaas toe.


✨ Kook de pasta al dente volgens de instructies op de verpakking.


✨ Meng alle elementen onder elkaar.

✨ Werk af met peterselie en chili olie.

Commenti


Welkom op mijn blog! Hier deel ik graag mijn ideeën en recepten!

Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief

Bedankt om je in te schrijven voor de nieuwsbrief​

Voor dagelijkse updates, volg me op sociale media:

  • Facebook
  • Instagram
  • TikTok

© 2025 by Poise. Powered and secured by Wix

bottom of page