"Meat Lovers" pasta
- Leen
- 23 mei
- 1 minuten om te lezen

Ik had zin pizza maar geen zin om deeg te maken, mijn favoriete pizza is de "meat lovers" pizza. Ik maakt hier een pasta-versie van. Een topper
Voor 4 personen
30 minuten werk
300 gram linguine of spaghetti
Voor de saus:
400 ml passata
100 ml water
1 blokje bouillon rundsmaak
1 ajuin
1 rode paprika
1 groene paprika
200 ml room
300 gram geraspte kaas
Voor de toppings:
250 gram gehakt, met gehaktkruiden
250 gram spekjes
100 gram pepperoni
Olie om te bakken
Chili olie
Peterselie
✨ Kruid het gehakt met gehaktkruiden naar smaak.
✨ Bak het gehakt rul in een pan met wat olie.
✨ Zet opzij.
✨ Bak de pepperoni in een pan (olie is niet nodig).
✨ Zet opzij.
✨ Bak de spekjes tot ze krokant zijn (olie is niet nodig).
✨ Zet opzij.

✨ Snipper de ajuin.
✨ Snij de paprika's in blokjes.
✨ Stoof de ajuin tot ze glazig is, met een beetje olie.
✨ Doe de paprikablokjes er bij en laat kort mee bakken.
✨ Doe de passata, bouillonblokje en water er bij. Laat 10 minuten pruttelen.
✨ Voeg op het einde de room en geraspte kaas toe.
✨ Kook de pasta al dente volgens de instructies op de verpakking.
✨ Meng alle elementen onder elkaar.
✨ Werk af met peterselie en chili olie.
Commenti