top of page

Kip met ras el hanout. Parel couscous met geraspte spruitjes en dressing van citroen en granaatappel. Met krokant gebakken spruitjes sliertjes.

Foto van schrijver: Leen Leen




Voor 2 personen:

30 minuten werk + 1 uur oven tijd


Voor de kip:

2 a 3 kippen bovenbouten

1 theelepel ras el hanout

Olie

Zout


✨️ strooi de ras el hanout en zout over de kippenbouten en masseer goed in

✨️ besprenkel met olie

✨️ bak in de oven op 180 graden gedurende 1 uur


Voor de parelcouscous salade:

300 gram gekuiste spruitjes

75 gram ongekookte parelcouscous

Sap van een halve citroen

1 eetlepel granaatappel siroop

1 eetlepel olijfolie

Zout


✨️ kook de parelcouscous al dente, volgend de instructies op de verpakking, giet af en laat afkoelen

✨️ rasp de spruitjes heel fijn met een mandoline, pas op voor de vingers, gebruik het beschermstuk

✨️ hou een handvol geraspte spruitjes opzij voor de decoratie

✨️ meng de parelcouscous met de spruitjes, citroensap, granaatappelsiroop, olijfolie en zout

Comments


Welkom op mijn blog! Hier deel ik graag mijn ideeën en recepten!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Bedankt om je in te schrijven voor de nieuwsbrief​

  • Instagram
  • TikTok

© 2035 by Poise. Powered and secured by Wix

bottom of page