
Voor 2 personen:
30 minuten werk + 1 uur oven tijd
Voor de kip:
2 a 3 kippen bovenbouten
1 theelepel ras el hanout
Olie
Zout
✨️ strooi de ras el hanout en zout over de kippenbouten en masseer goed in
✨️ besprenkel met olie
✨️ bak in de oven op 180 graden gedurende 1 uur
Voor de parelcouscous salade:
300 gram gekuiste spruitjes
75 gram ongekookte parelcouscous
Sap van een halve citroen
1 eetlepel granaatappel siroop
1 eetlepel olijfolie
Zout
✨️ kook de parelcouscous al dente, volgend de instructies op de verpakking, giet af en laat afkoelen
✨️ rasp de spruitjes heel fijn met een mandoline, pas op voor de vingers, gebruik het beschermstuk
✨️ hou een handvol geraspte spruitjes opzij voor de decoratie
✨️ meng de parelcouscous met de spruitjes, citroensap, granaatappelsiroop, olijfolie en zout
Comments