
Voor 4 personen als hoofdgerecht (met brood), of 8 personen als bijgerecht (bij barbecue of op een buffet)
30 minuten werk
400 gram witte kool
400 gram rode kool
2 appelen
100 gram amandelstiften
50 gram parmesan of grana padano in schilfers
2 lente ui
2 eetlepels honing
2 eetlepels mosterd
Olijfolie
Peper
Zout
✨️ Snij de rode en witte kool in fijne reepjes.
✨️ Bak de helft in een pan met olie, peper en zout. Op hoog vuur, tot ze een goudbruine kleur hebben.
✨️ Rooster de amandelen in een droge pan.
✨️ Maak de dressing door de honing en mosterd te mengen met een scheut olijfolie, peper en zout.
✨️ Snij de appelen in fijne reepjes en laat eventueel even rusten in koud water met een scheutje azijn, om te voorkomen dat ze bruin verkleuren.
✨️ Snij de lente ui in ringen
✨️ Meng alle ingredienten en de dressing goed door elkaar
Comments