Chicken bacon buffalo pasta
- Leen
- 18 okt 2024
- 1 minuten om te lezen

Wanneer ik veel bezoek heb dan maar ik vaak deze pasta. Gemakkelijk en snel klaar, en echt hemels lekker.
Voor 6 a 8 personen
40 minuten werk
750 gram tomato frito of passata
500 ml room
250 gram geraspte cheddar
250 gram geraspte mozzarella
1.2 kilo kippedij filet
250 gram spekjes
3 uien
3 tenen knoflook of 1 eetlepel knoflook puree
1 eetlepel dubbel tomaten concentraat
5 eetlepels buffalo kruiden of naar smaak
1 bouillon blokje kip
Olie om in te bakken
1 kilo pasta naar keuze bvb spirelli
✨️ Bereid de ingrediënten voor: snipper de ui en knoflook en snij de kip in kleine blokjes.
✨️ Doe wat olie in een grote pot. Bak de ui, spek en kip samen tot alles goudbruin gekleurd is
✨️ Voeg de knoflook en tomatenconcentraat toe en laat 2 minuten mee bakken.
✨️ Voeg de tomato frito, buffalo kruiden en room toe. Laat opwarmen tot het kookt. Verkruimel her bouillonblokje en voeg toe.
✨️ Voeg de kaas toe en laat smelten.
✨️ Proef en kruid bij naar smaak.
✨️ Klok de pasta al dente en meng met de saus.
✨️ Werk af met wat peterselie.
Comments