top of page

Chicken bacon buffalo pasta

  • Foto van schrijver: Leen
    Leen
  • 18 okt 2024
  • 1 minuten om te lezen

Wanneer ik veel bezoek heb dan maar ik vaak deze pasta. Gemakkelijk en snel klaar, en echt hemels lekker.


Voor 6 a 8 personen

40 minuten werk


750 gram tomato frito of passata

500 ml room

250 gram geraspte cheddar

250 gram geraspte mozzarella

1.2 kilo kippedij filet

250 gram spekjes

3 uien

3 tenen knoflook of 1 eetlepel knoflook puree

1 eetlepel dubbel tomaten concentraat

5 eetlepels buffalo kruiden of naar smaak

1 bouillon blokje kip

Olie om in te bakken

1 kilo pasta naar keuze bvb spirelli



✨️ Bereid de ingrediënten voor: snipper de ui en knoflook en snij de kip in kleine blokjes.

✨️ Doe wat olie in een grote pot. Bak de ui, spek en kip samen tot alles goudbruin gekleurd is

✨️ Voeg de knoflook en tomatenconcentraat toe en laat 2 minuten mee bakken.

✨️ Voeg de tomato frito, buffalo kruiden en room toe. Laat opwarmen tot het kookt. Verkruimel her bouillonblokje en voeg toe.

✨️ Voeg de kaas toe en laat smelten.

✨️ Proef en kruid bij naar smaak.

✨️ Klok de pasta al dente en meng met de saus.

✨️ Werk af met wat peterselie.


Comments


Welkom op mijn blog! Hier deel ik graag mijn ideeën en recepten!

Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief

Bedankt om je in te schrijven voor de nieuwsbrief​

Voor dagelijkse updates, volg me op sociale media:

  • Facebook
  • Instagram
  • TikTok

© 2025 by Poise. Powered and secured by Wix

bottom of page