top of page

Spaghetti met bottarga

Foto van schrijver: Leen Leen

Bottarga is gedroogde tonijnkuit, makkelijk te vinden bij een italiaanse delicatessen winkel, hanos, rob's gourmet market... Ik maakte er een simpel pasta gerecht mee, de bottarga is zo rijk van smaak dat het niet veel extra nodig heeft.


Voor 2 personen

15 minuten werk


200 gram spaghetti

50 ml olijfolie

3 tenen knoflook

1 theelepel chili vlokken

Peper naar smaak

15 gram verse peterselie

15 gram bottarga


✨ Kook de spaghetti al dente

✨ Hak de peterselie en knoflook fijn

✨ Rasp de helft van de bottarga

✨ Doe de olijfolie in een pan en bak de chilivlokken, knoflook, peterselie, bottarga en peper kort mee.

✨ Doe de pasta met enkele eetlepels pasta water er bij en meng goed.

✨ Stort op een bord en werk af door de rest van de bottarga er direct over te raspen.

✨ Serveer onmiddellijk


Comments


Welkom op mijn blog! Hier deel ik graag mijn ideeën en recepten!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Bedankt om je in te schrijven voor de nieuwsbrief​

  • Instagram
  • TikTok

© 2035 by Poise. Powered and secured by Wix

bottom of page