top of page

Salade met geroosterde radijzen

  • Foto van schrijver: Leen
    Leen
  • 7 dagen geleden
  • 1 minuten om te lezen

Radijzen ken je misschien vooral als knapperige, pittige groente, maar wist je dat ze heerlijk zacht en mild worden als je ze roostert? In deze salade combineren we die geroosterde radijzen met frisse ingrediënten en een smaakvolle dressing voor een perfect evenwicht tussen hartig en fris. Een verrassend lekkere manier om radijzen eens anders te eten!


Voor de geroosterde radijzen:

200 gram radijzen

20 gram boter

zout en peper naar smaak


2 little gem sla

1/2 komkommer

1/2 ajuin

Enkele rauwe radijzen

Handje verse dille


50 gram feta

Walnoten


Dressing:

2 eetlepels Olijfolie

1 eetlepel Citroensap

1 eetlepel honing

Peper en zout naar smaak




✨ Snij de radijzen in de helft.

✨ Doe ze in een ovenschaal met de boter, kruid ze met peper en zout.

✨ Bak ze 20 min op 180 graden (hete lucht).

✨ Bak nog 3 minuten onder de grill voor een mooie kleur.


✨ Snij alle ingrediënten voor de salade klein.

✨ Meng alle ingrediënten voor de dressing in een kommetje.


✨ Voeg alles samen en meng goed door elkaar.



Comentarios


Welkom op mijn blog! Hier deel ik graag mijn ideeën en recepten!

Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief

Bedankt om je in te schrijven voor de nieuwsbrief​

Voor dagelijkse updates, volg me op sociale media:

  • Facebook
  • Instagram
  • TikTok

© 2025 by Poise. Powered and secured by Wix

bottom of page