Salade met geroosterde radijzen
- Leen
- 7 dagen geleden
- 1 minuten om te lezen

Radijzen ken je misschien vooral als knapperige, pittige groente, maar wist je dat ze heerlijk zacht en mild worden als je ze roostert? In deze salade combineren we die geroosterde radijzen met frisse ingrediënten en een smaakvolle dressing voor een perfect evenwicht tussen hartig en fris. Een verrassend lekkere manier om radijzen eens anders te eten!
Voor de geroosterde radijzen:
200 gram radijzen
20 gram boter
zout en peper naar smaak
2 little gem sla
1/2 komkommer
1/2 ajuin
Enkele rauwe radijzen
Handje verse dille
50 gram feta
Walnoten
Dressing:
2 eetlepels Olijfolie
1 eetlepel Citroensap
1 eetlepel honing
Peper en zout naar smaak
✨ Snij de radijzen in de helft.
✨ Doe ze in een ovenschaal met de boter, kruid ze met peper en zout.
✨ Bak ze 20 min op 180 graden (hete lucht).
✨ Bak nog 3 minuten onder de grill voor een mooie kleur.
✨ Snij alle ingrediënten voor de salade klein.
✨ Meng alle ingrediënten voor de dressing in een kommetje.
✨ Voeg alles samen en meng goed door elkaar.
Comentarios