top of page

Krokante kalfszwezerik met romige aardappelpuree, witloof met balsamico en frisse salade

  • Foto van schrijver: Leen
    Leen
  • 9 jul 2024
  • 1 minuten om te lezen

Bijgewerkt op: 9 okt 2024





De zwezeriken:

Snij de zwezeriken in stukken naar keuze, kruid met peper en zout en haal door tarwebloem. Bak in goede boter tot goudbruin aan beide kanten.



De saus:

Speel een beetje vals - gebruik saus uit een potje of maak met poeder.



Aardappelpuree:

Kook pureeaardappelen af tot ze zacht zijn, en pureer met een dikke klont boter, volle melk en peper en zout.



Witloof met balsamico:

Snijd het fijne witloof langs de lengt in twee en bak in een pan met wat olie, witte balsamico azijn,peper en zout tot het gaar is. Voeg enkele toefjes balsamicocreme toe op het bord bij het serveren.



De salade:

Maak een fris slaatje met wintermengeling, radijs, ui en rucola. Met een dressing van olijfolie, witte balsamico, peper en zout.

ć‚³ćƒ”ćƒ³ćƒˆ


Welkom op mijn blog! Hier deel ik graag mijn ideeën en recepten!

Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief

Bedankt om je in te schrijven voor de nieuwsbrief​

Voor dagelijkse updates, volg me op sociale media:

  • Facebook
  • Instagram
  • TikTok

© 2025 by Poise. Powered and secured by Wix

bottom of page