top of page

Parel couscous confetti met groene kruiden

Foto van schrijver: Leen Leen

Een salade met veel groene kruiden en groenten. Echt mijn ding. Ik doopte deze salade om naar "confetti" omdat de kleine stukjes en vele kleuren me deden denken aan confetti.


Voor 4 personen als bijgerecht

30 minuten werk


200 gram parel couscous

1 gele paprika

2 tomaten

1/4 komkommer

1 rode ui


15 gram van elk: verse koriander, peterselie en dille


3 eetlepels olijfolie

2 eetlepels witte wijnazijn

Zout en peper naar smaak



✨ Kook de parel couscous in 10 minten gaar in veel water. Giet af en spoel met koud water.

✨ Snij de groenten in kleine blokjes.

✨ Hak de kruiden fijn.

✨ Meng de olie, azijn, peper en zout.

✨ Meng alles onder elkaar en laat enkele uren trekken in de koelkast.

✨ Serveer met lamsvlees, yoghurt en druiven.


Comments


Welkom op mijn blog! Hier deel ik graag mijn ideeën en recepten!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Bedankt om je in te schrijven voor de nieuwsbrief​

  • Instagram
  • TikTok

© 2035 by Poise. Powered and secured by Wix

bottom of page