top of page

"Pa jeon": Koreaanse pannenkoek met pijpajuin

  • Foto van schrijver: Leen
    Leen
  • 12 okt
  • 1 minuten om te lezen
ree

Een hartige pannenkoek als bijgerecht bij KBBQ, deze keer op basis van pijpajuin.


Voor 1 grote pannenkoek

20 minuten werk


  • 1 bosje pijpajuin

  • 1 ei

  • 3 eetlepels bloem

  • 1 eetlepel maïzena

  • 40 ml water

  • Olie om in te bakken.

  • Sesamzaad om af te werken.



  • Snij het groene stuk van de pijpajuin in stukken van ongeveer 3cm.

  • Snij het witte deel een beetje fijner, in ringen.

  • Doe dit in een kom en doe er het ei, bloem, maïzena en water bij. Meng goed.

  • Doe een beetje olie in een pan.

  • Bak de pannenkoek goudbruin langs beide kanten.

  • Werk af met sesamzaad.

  • Extra tip: serveer met sojasaus om te dippen.

Opmerkingen


Welkom op mijn blog! Hier deel ik graag mijn ideeën en recepten!

Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief

Bedankt om je in te schrijven voor de nieuwsbrief​

Voor dagelijkse updates, volg me op sociale media:

  • Facebook
  • Instagram
  • TikTok

© 2025 by Poise. Powered and secured by Wix

bottom of page