Voor 6 personen als bijgerecht
25 minuten werk
500 gram orzo
2 citroenen gebakken + extra om te decoreren
3 eetlepels olijfolie
20 gram verse peterselie, gehakt
Peper en zout
✨️ Kook de orzo gaar volgens de instructies op de verpakking.
✨️ Zest de citroenen en hou dit opzij.
✨️ Snij de citroenen in twee en bak in een pan op hoog vuur, met de gesneden kant naar beneden. Tot ze gecarameliseerd zijn.
✨️ In een kommetje, meng de olijfolie, peterselie, sap van 2 gecarameliseerde citroenen, peper en zout.
✨️ Giet de orzo af en meng onmiddellijk met de dressing.
✨️ Versier met nog enkele gecarameliseerde citroenen.
✨️ Serveer bij de "Griekse balletjes", "Tzatziki" en "Salade met romige feta dressing" die je ook op allemaal mijn site vind.
Comments