top of page

"Oi muchim": komkommer salade

Foto van schrijver: Leen Leen

Deze pittige komkommersalade is een banchan (Koreaanse bijgerecht) dat altijd op tafel komt wanneer ik Koreaanse barbecue maak. Super makkelijk en klaar op 5 minuten.


Voor 5 a 6 personen als bijgerecht

5 minuten werk


1 komkommer

1 theelepel gochujang

1 eetlepel lichte sojasaus

1 teen knoflook

sesam zaadjes

Lente ui

koriander



✨ Plet de knoflook.

✨ Snij de lente ui in ringen.

✨ Hak de koriander fijn.

✨ Doe de knoflook, gochujang, sojasaus, lente ui, sesam zaadjes en koriander in een kom en meng goed.

✨ Snij de komkommer in reepjes en meng onder de dressing.


Comments


Welkom op mijn blog! Hier deel ik graag mijn ideeën en recepten!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Bedankt om je in te schrijven voor de nieuwsbrief​

  • Instagram
  • TikTok

© 2035 by Poise. Powered and secured by Wix

bottom of page