
Deze nachos zijn een volwaardige maaltijd. Rijkelijk versierd met kip, kaas en groenten. Lekker en plezant om te eten.
20 minuten werk + 40 minuten voor de kip
Voor 3 personen als maaltijd:
2 kipfilets (dit kan natuurlijk ook met overschot van gebraden kip!)
100 ml barbecue saus
1 zak tortilla chips naturel
200 gram geraspte cheddar
1 avocado
2 tomaten
15 gram koriander
1 limoen
125 gram zure room
✨ Pocheer de kip gedurende 20 minuten.
✨ Trek ze uit elkaar met twee vorken.
✨ Bak de kip met de barbecue saus in een pan tot de randjes carameliseren.
✨ Snij de avocado en tomaten.
✨ Verwarm de oven voor op 220 graden.
✨ Leg een dunne laag nacho's op een bakplaat en versier met de helft van de kip, cheddar en tomaten.
✨ Leg nog een laag tortilla chips er over en herhaal het proces. Zo is er voldoende vulling bij elke hap.
✨ Doe de bakplaat 5 minuten in de oven.
✨ Snij de avocado en koriander en doe op de nacho's.
✨ Serveer met enkele partjes limoen en zure room.
Comments