
Voor 4 personen als bijgerecht
30 minuten werk
1 bloemkool
1 blik kikkererwten
2 eiwitten
1 eetlepel harissa
1 teen knoflook, gemalen
Zout naar smaak
1 eetlepel pistache pasta
15 gram pistache noten
30 gram granaatappel pitten
Enkele blaadjes koriander
1 citroen
✨️ Verwarm de oven voor op 220 graden.
✨️ Snij de bloemkool in roosjes en leg dezen op een oven plaat met bakpapier.
✨️ Giet de kikkererwten af en voeg deze toe.
✨️ Voeg de harissa, eiwitten, knoflook en zout toe.
✨️ Meng dit zeer goed tot alle stukjes bedekt zijn met de harissa en het eiwit.
✨️ Bak in de oven gedurende 15 minuten of tot de randjes goudbruin zijn.
✨️ Werk af met de pistache pasta en noten, granaatappelpitjes, koriander blaadjes en citroen.
Kommentare