top of page

Geroosteerde bloemkool met harissa en pistache

Foto van schrijver: Leen Leen


Voor 4 personen als bijgerecht

30 minuten werk


1 bloemkool

1 blik kikkererwten

2 eiwitten

1 eetlepel harissa

1 teen knoflook, gemalen

Zout naar smaak

1 eetlepel pistache pasta

15 gram pistache noten

30 gram granaatappel pitten

Enkele blaadjes koriander

1 citroen


✨️ Verwarm de oven voor op 220 graden.

✨️ Snij de bloemkool in roosjes en leg dezen op een oven plaat met bakpapier.

✨️ Giet de kikkererwten af en voeg deze toe.

✨️ Voeg de harissa, eiwitten, knoflook en zout toe.

✨️ Meng dit zeer goed tot alle stukjes bedekt zijn met de harissa en het eiwit.

✨️ Bak in de oven gedurende 15 minuten of tot de randjes goudbruin zijn.

✨️ Werk af met de pistache pasta en noten, granaatappelpitjes, koriander blaadjes en citroen.

Kommentare


Welkom op mijn blog! Hier deel ik graag mijn ideeën en recepten!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Bedankt om je in te schrijven voor de nieuwsbrief​

  • Instagram
  • TikTok

© 2035 by Poise. Powered and secured by Wix

bottom of page