top of page

Gazpacho van komkommer, courgette en citroen

Foto van schrijver: Leen Leen

Een lekkere frisse gazpacho op mijn manier. Heel tof om te serveren als hapje. En kan makkelijk op voorhand klaar gemaakt worden.


Voor 10 personen als hapje

15 minuten werk


1 komkommer

1 courgette

700 ml water

sap van 2 citroenen

zout en zwarte peper

1 teen knoflook

50ml olijfolie



✨ Schil de courgette.

✨️ Snij alle ingrediënten in handelbare stukken.

✨ Doe alle ingrediënten in een blender, of mix ze met een staafmixer.

✨ Indien nodig, zeef de gazpacho.

✨ Laat ze minstens 3 uur koelen in de koelkast.

✨ Serveer ijskoud in een mooi glaasje met een schijfje komkommer.






Comments


Welkom op mijn blog! Hier deel ik graag mijn ideeën en recepten!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Bedankt om je in te schrijven voor de nieuwsbrief​

  • Instagram
  • TikTok

© 2035 by Poise. Powered and secured by Wix

bottom of page