top of page

Ananas yoghurt ijs met de ninja creami

Foto van schrijver: Leen Leen

Bijgewerkt op: 16 jul 2024


Voor 1 pint

5 Minuten werk + 24 uur in de koelkast


Voor een succesvol recept voor ijs in de Ninja Creami te maken raad ik steeds aan op een vetstof OF zoetigheid te te voegen.

Van vetstof kan je bijvoorbeeld Griekse yoghurt, volle melk of een plantaardig alternatief toevoegen.

Gebruik dan suikervervanger maar echte suiker. Zoals kristalsuiker, siroop, agave, honing... Je kan natuurlijk een deel vervangen door een suikervervanger, zoals ik altijd doe voor gezondheidsredenen. De reden is niet voor de smaak, maar omdat het vriespunt van suiker en vet lager ligt dan van ander vocht. Doe je dit niet, dan zal de motor van de Creami te hard moeten werken en is er risico dat deze kapot gaat. Vet of zoet, een van de twee, is goed genoeg.


250 gram verse ananas, in blokjes

100 gram vette griekse yoghurt

Zoetstof naar smaak: suiker, stevia, honing...

Scheutje melk



✨️ Doe alle ingredienten in de pot.

✨️ Laat 24 uur of langer in de diepvriezer.

✨️ Draai een keer op 'light ice cream'.

✨️ Voeg een scheutje melk toe en doe een respin.

留言


Welkom op mijn blog! Hier deel ik graag mijn ideeën en recepten!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Bedankt om je in te schrijven voor de nieuwsbrief​

  • Instagram
  • TikTok

© 2035 by Poise. Powered and secured by Wix

bottom of page