
Nog eens een feestelijk en makkelijk voorgerecht. Ja, nog eens rauwe vis. Een inhaal maneuvre aan rauwe vis na negen maanden zwangerschap :)
Dit hapje kan maximum 2 uur op voorhand gemaakt worden, door alles onder de marinade te mengen blijft de avocado wel heel even groen.
Voor 4 personen als voorgerecht:
15 minuten werk
2 zalm haasjes
2 avocado's
1 mango
Voor de dressing:
3 eetlepels mirin
3 eetlepels lichte sojasaus
2 eetlepels sesam olie
2 eetlepels mirin
Om af te werken:
Furikake
Sojaparels (Algaé perles des saveurs, te koop bij Hanos)

✨ Snij de zalm, avocado en mango in blokjes. Doe alles bij elkaar in een kom.
✨ Meng alle ingredienten voor de dressing en voeg toe aan de zalm.
✨ Schep in een mooi schaaltje en werk af met furikake en sojasaus parels.
Comentarios