top of page

Voor in de lunchbox: luchtige mini banaan pannenkoekjes

  • Foto van schrijver: Leen
    Leen
  • 21 sep
  • 1 minuten om te lezen

ree

Een ideaal recept om overrijpe bananen te verwerken. Ik gaf deze pannenkoekjes mee in de brooddoos van mijn dochter.


2 overrijpe bananen

2 eieren

50 gram bloem

1/2 theelepel bakpoeder


Olie of boter om in te bakken



  • Pel de bananen en doe ze in een kom. Prak ze met een vork.

  • Doe hierbij de bloem, bakpoeder en eieren.

  • Meng goed door elkaar met een garde.



  • Doe olie in een pan en doe ongeveer 1 eetlepel per pannenkoekje in de pan.

  • Laat bakken tot je aan de randjes belletjes ziet verschijnen.

  • Draai ze om.

  • De pannenkoekjes blijven ongeveer 3 dagen goed in een afgesloten bakje.

Opmerkingen


Welkom op mijn blog! Hier deel ik graag mijn ideeën en recepten!

Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief

Bedankt om je in te schrijven voor de nieuwsbrief​

Voor dagelijkse updates, volg me op sociale media:

  • Facebook
  • Instagram
  • TikTok

© 2025 by Poise. Powered and secured by Wix

bottom of page