
"UKI(Y)O is een Japans woord dat “drijvende kracht” of “vergankelijke wereld” betekent. Het verwijst naar : Leven in het moment (Living in the moment), omarmen van de vergankelijkheid van het leven."
"Bij UKIO streven we ernaar om alleen de beste kwaliteit van thee te selecteren. Geen stof, afval of gruis van thee, maar volwaardige verse thee’s en infusies.Grote stukken, zonder smaak toevoegingen en geen toegevoegde suikers.
We hebben bewust gekozen voor grote piramidevormige builtjes. Dit geeft de losse thee de ruimte om zich te ontvouwen tijdens het zetten. De thee wordt hierdoor niet bitter, maar heeft een volle en zachte smaak. De builtjes zelf zijn gemaakt van composteerbaar plantaardig materiaal zonder risico op microplastics.
Of je nu een doorgewinterde theeliefhebber bent of net begint aan je thee avontuur, bij UKIO nodigen we je uit om samen met ons op reis te gaan.Ontdek de rijke smaken, aroma’s en verhalen achter elk kopje thee."
Nog meer informatie vinden jullie op de website van Ukio
Ik mocht de lekkere thee van Ukio proeven. Eerste slok, ik dacht "Ja, dat is kwaliteit". Ik schreef met veel plezier dit recept, die de pure smaak in de kijker zet.
Voor 2 glazen
10 minuten werk
1 zakje Ukio rosehip thee
sap van 1 citroen
Rietsuiker of stevia naar smaak
70 cl gin
350 ml heet water
1 eiwit
ijsblokjes

✨ Laat het zakje Rozenbottel thee 5 minuten trekken in het heet water.
✨ Voeg de ijsblokjes toe en laat afkoelen.
✨ Doe de thee, gin, eiwit, citroensap en rietsuiker in een cocktail shaker.
✨ Shake tot het eiwit schuimig is.
✨ Enjoy!
Comentarii