Tagliatelle met kip, champignons en mosterd
- Leen
- 11 uur geleden
- 1 minuten om te lezen

Deze pasta maakte ik voor bezoek toen ik weinig tijd had. Alles was op, dus dat zegt genoeg :)
Voor 6 personen
30 minuten werk
500 gram gedroogde tagliatelle
500 gram kipfilet
500 gram champignons
250 gram mascarpone
200 ml melk
1/2 theelepel kurkuma (voor de kleur, dus optioneel)
2 eetlepels zachte mosterd
2 eetlepels grove mosterd
1 eetlepel honing
Peper en zout naar smaak
Scheutje olie om in te bakken
Om af te werken:
Verse peterselie
Mosterdkaviaar, recept vind je hier
Snij de kipfilet in hapklare blokjes.
Snij de champignons in schijfjes.
Doe een scheutje olie in een pan en voeg de kipfilet toe. Kruid naar smaak met peper en zout.
Wanneer de kip wat kleur heeft, voeg de champignons toe.
Bak tot de kip en de champignons gaar zijn.
Doe de kurkuma erbij en laat kort meebakken.
Voeg de mascarpone, mosterd en honing toe.
Kruid naar smaak met peper en zout.
Meng alles goed door elkaar.
Kook de pasta al dente.
Serveer dit gerecht en werk af met mosterdkaviaar, recept vind je hier














Opmerkingen