top of page

Tagliatelle met kip, champignons en mosterd

  • Foto van schrijver: Leen
    Leen
  • 11 uur geleden
  • 1 minuten om te lezen
ree

Deze pasta maakte ik voor bezoek toen ik weinig tijd had. Alles was op, dus dat zegt genoeg :)



Voor 6 personen

30 minuten werk


500 gram gedroogde tagliatelle

500 gram kipfilet

500 gram champignons

250 gram mascarpone

200 ml melk

1/2 theelepel kurkuma (voor de kleur, dus optioneel)

2 eetlepels zachte mosterd

2 eetlepels grove mosterd

1 eetlepel honing

Peper en zout naar smaak

Scheutje olie om in te bakken


Om af te werken:

Verse peterselie

Mosterdkaviaar, recept vind je hier



  • Snij de kipfilet in hapklare blokjes.

  • Snij de champignons in schijfjes.

  • Doe een scheutje olie in een pan en voeg de kipfilet toe. Kruid naar smaak met peper en zout.

  • Wanneer de kip wat kleur heeft, voeg de champignons toe.

  • Bak tot de kip en de champignons gaar zijn.



  • Doe de kurkuma erbij en laat kort meebakken.

  • Voeg de mascarpone, mosterd en honing toe.

  • Kruid naar smaak met peper en zout.

  • Meng alles goed door elkaar.

  • Kook de pasta al dente.

  • Serveer dit gerecht en werk af met mosterdkaviaar, recept vind je hier

Recente blogposts

Alles weergeven

Opmerkingen


Welkom op mijn blog! Hier deel ik graag mijn ideeën en recepten!

Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief

Bedankt om je in te schrijven voor de nieuwsbrief​

Voor dagelijkse updates, volg me op sociale media:

  • Facebook
  • Instagram
  • TikTok

© 2025 by Poise. Powered and secured by Wix

bottom of page