Scampi diabolique bruschetta
- Leen
- 12 minuten geleden
- 1 minuten om te lezen

Scampi diabolique maar dan heruitgevonden. Licht pikante scampi's op een krokant toastje.
Voor 8 stuks
30 minuten werk
200 gram rauwe scampi
1 theelepel maizena
1 pijpajuin
1 theelepel tomatenpuree
Sambal naar smaak
Oliespray (zonnebloem)
Verse chilipeper
Verse peterselie
8 sneetjes stokbrood
Doe 100 gram van de scampi in een hakmolentje en mix tot moes.
Hak de overige 100 gram grof, meng onder elkaar.
Voeg de maizena, sambal en tomatenpuree toe.
Snipper de pijpajuin en voeg toe.
Meng alles goed door elkaar.
Smeer het stokbrood in met het scampi mengsel.
Spray er wat olie over en bak:
In de airfryer: 12 minuten op 160 graden.
In de oven: 15 minuten op 180 graden.
Versier met schijfjes chilipeper en peterselie.
















Opmerkingen