top of page

Roomkaasdip met verse kruiden en roze peper

  • Foto van schrijver: Leen
    Leen
  • 3 dagen geleden
  • 1 minuten om te lezen
ree

Een romige dip met frisse kruiden en de zachte, fruitige scherpte van roze peper. Lekker bij brood of rauwkost.


Voor de dip:

200 gram roomkaas

10 gram koriander

10 gram basilicum

10 gram dille



Voor de afwerking:

Roze peper van

Olijfolie

Pyramidezout van


Roze peper en pyramidezout kan je kopen op www.epiciane.fr




  • Doe de roomkaas en verse kruiden in een hakmolentje en mix tot je een mooie groene dip hebt. Ik deed er zelf geen zout bij, omdat ik de roomkaas zelf zout genoeg vind.



  • Doe de roze peperbessen in een vijzel en stamp ze plat. Er mag gerust nog wat textuur te bekennen zijn.

  • Doe de dip in een kommetje, werk af met roze peper, olijfolie en pyramidezout.

ree
  • Serveer met rauwe groenten, ik deed er wortel, asperges, radijsjes, bloemkool en komkommer bij.

Opmerkingen


Welkom op mijn blog! Hier deel ik graag mijn ideeën en recepten!

Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief

Bedankt om je in te schrijven voor de nieuwsbrief​

Voor dagelijkse updates, volg me op sociale media:

  • Facebook
  • Instagram
  • TikTok

© 2025 by Poise. Powered and secured by Wix

bottom of page