Roomkaasdip met verse kruiden en roze peper
- Leen
- 3 dagen geleden
- 1 minuten om te lezen

Een romige dip met frisse kruiden en de zachte, fruitige scherpte van roze peper. Lekker bij brood of rauwkost.
Voor de dip:
200 gram roomkaas
10 gram koriander
10 gram basilicum
10 gram dille
Voor de afwerking:
Roze peper van
Olijfolie
Pyramidezout van
Roze peper en pyramidezout kan je kopen op www.epiciane.fr
Doe de roomkaas en verse kruiden in een hakmolentje en mix tot je een mooie groene dip hebt. Ik deed er zelf geen zout bij, omdat ik de roomkaas zelf zout genoeg vind.
Doe de roze peperbessen in een vijzel en stamp ze plat. Er mag gerust nog wat textuur te bekennen zijn.
Doe de dip in een kommetje, werk af met roze peper, olijfolie en pyramidezout.

Serveer met rauwe groenten, ik deed er wortel, asperges, radijsjes, bloemkool en komkommer bij.
Opmerkingen