top of page

Roodbaars met ras el hanout korstje

Foto van schrijver: Leen Leen



Voor 4 personen

30 minuten werk


4 roodbaars filets

80 gram panko

2 eieren

2 eetlepels maizena

1 eetlepel ras el hanout

1 theelepel kurkuma

1 theelepel gemalen koriander

1 theelepel zout

Olie om te bakken


✨️ Doe de panko, ras el hanout, koriander en zout in een hakmolen en maal kort tot alles goed gemengd is.

✨️ Neem 3 borden.

✨️ In het eerste bord gaat de maizena.

✨️ In het tweede bord gaan de eieren (geklutst).

✨️ In het derde bord gaat het panko mengsel.

✨️ Haal de roodbaars door de maizena, dan de eieren en dan de panko.

✨️ Bak de roodbaars in een pan met olie op hoog vuur tot de korst krokant en goudbruin is.

✨️ Ik serveerde dit met de geroosterde bloemkool met harissa en pistache, recept op mijn site.

Comments


Welkom op mijn blog! Hier deel ik graag mijn ideeën en recepten!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Bedankt om je in te schrijven voor de nieuwsbrief​

  • Instagram
  • TikTok

© 2035 by Poise. Powered and secured by Wix

bottom of page