
Voor 4 personen
30 minuten werk
4 roodbaars filets
80 gram panko
2 eieren
2 eetlepels maizena
1 eetlepel ras el hanout
1 theelepel kurkuma
1 theelepel gemalen koriander
1 theelepel zout
Olie om te bakken
✨️ Doe de panko, ras el hanout, koriander en zout in een hakmolen en maal kort tot alles goed gemengd is.
✨️ Neem 3 borden.
✨️ In het eerste bord gaat de maizena.
✨️ In het tweede bord gaan de eieren (geklutst).
✨️ In het derde bord gaat het panko mengsel.
✨️ Haal de roodbaars door de maizena, dan de eieren en dan de panko.
✨️ Bak de roodbaars in een pan met olie op hoog vuur tot de korst krokant en goudbruin is.
✨️ Ik serveerde dit met de geroosterde bloemkool met harissa en pistache, recept op mijn site.
Comments