top of page

Padron pepers met knoflook panagrattato

Foto van schrijver: Leen Leen


Als hapje voor 4 personen

15 minuten werk


20 padron pepers

1 eetlepel neutrale olie

Zout


50 gram panko

1 knoflook teen

1 theelepel gedroogde peterselie

1 eetlepel olijfolie



✨️ Maak de panagrattato:

✨️ Maal de knoflook tot een puree.

✨️ In een pan, doe de olijfolie, knoflook en panko. Bak op laag vuur tot de panko goudbruin is en krokant.

✨️ Voeg op het laatste de peterselie toe. Laat volledig afkoelen.

✨️ Besprenkel de padron pepers met de olie en wat zout en bak de op de barbecue of op zeer hoog vuur kort in de pan tot er blaren op staan.

✨️ Serveer ze met de panagrattato.

Comments


Welkom op mijn blog! Hier deel ik graag mijn ideeën en recepten!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Bedankt om je in te schrijven voor de nieuwsbrief​

  • Instagram
  • TikTok

© 2035 by Poise. Powered and secured by Wix

bottom of page