top of page

Noedels met lam en komijn

Foto van schrijver: Leen Leen

Deze noedels met lam en komijn zijn echt comfort food. Veel smaak maar niet pittig. Echt lekker.


Voor 4 personen als hoofdgerecht

30 minuten werk


300 gram brede noedels

400 gram lamsgehakt

3 uien

5 tenen look

2 theelepels komijn

1 eetlepel kurkuma

1 theelepel zwarte peper

5 eetlepels sesamolie

10 eetlepels lichte sojasaus


Sesamzaad en lente ui



✨ Zet een pot met water op het vuur om de noedels te koken.

✨ Snij de uien in halve ringen.

✨ Hak de knoflook fijn.

✨ Doe de sesamolie in een pan en bak de uit samen met het gehakt. Stamp het gehakt fijn met een puree stamper.

✨ Voeg de kurkuma, peper en sojasaus toe en laat 5 minuten bakken op hoog vuur, roer regelmatig.

✨ Voeg de knoflook toe en bak 5 minuten mee. Blijf roeren.

✨ Kook de noedels gaar volgens de instructies op de verpakking.

✨ Voeg de noedels toe aan het gehakt en meng goed.

✨ Werk af met sesamzaadjes en lente ui.

Commenti


Welkom op mijn blog! Hier deel ik graag mijn ideeën en recepten!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Bedankt om je in te schrijven voor de nieuwsbrief​

  • Instagram
  • TikTok

© 2035 by Poise. Powered and secured by Wix

bottom of page