
Deze noedels met lam en komijn zijn echt comfort food. Veel smaak maar niet pittig. Echt lekker.
Voor 4 personen als hoofdgerecht
30 minuten werk
300 gram brede noedels
400 gram lamsgehakt
3 uien
5 tenen look
2 theelepels komijn
1 eetlepel kurkuma
1 theelepel zwarte peper
5 eetlepels sesamolie
10 eetlepels lichte sojasaus
Sesamzaad en lente ui
✨ Zet een pot met water op het vuur om de noedels te koken.
✨ Snij de uien in halve ringen.
✨ Hak de knoflook fijn.
✨ Doe de sesamolie in een pan en bak de uit samen met het gehakt. Stamp het gehakt fijn met een puree stamper.
✨ Voeg de kurkuma, peper en sojasaus toe en laat 5 minuten bakken op hoog vuur, roer regelmatig.
✨ Voeg de knoflook toe en bak 5 minuten mee. Blijf roeren.
✨ Kook de noedels gaar volgens de instructies op de verpakking.
✨ Voeg de noedels toe aan het gehakt en meng goed.
✨ Werk af met sesamzaadjes en lente ui.
Commenti