top of page

No waste recept: Soep van asperge kontjes en schillen

Foto van schrijver: Leen Leen



Voor 2 porties

25 minuten werk


De kontjes en schillen van 500 gram asperges (ongeveer 100 gram)

500 ml water

1 witte ui

1 blokjes groenten bouillon

50 ml room


✨️ Snij alle overschotjes asperge en ui in heel kleine blokjes, om te vermijden dat dit draden vormt bij het mixen.

✨️ Doe de asperge, ui, bouillon blokje en water in een pot.

✨️ Laat dit 20 minuten rustig koken.

✨️ Mix alles tot een gladde soep met een staafmixer.

✨️ Voeg de room toe.

✨️ Werk af met lente ui, citroen zeste en een gegrilde asperge.

Comments


Welkom op mijn blog! Hier deel ik graag mijn ideeën en recepten!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Bedankt om je in te schrijven voor de nieuwsbrief​

  • Instagram
  • TikTok

© 2035 by Poise. Powered and secured by Wix

bottom of page