top of page

Mosselen met basilicum korstje in de airfryer

  • Foto van schrijver: Leen
    Leen
  • 5 aug 2024
  • 1 minuten om te lezen

Bijgewerkt op: 9 okt 2024


Een ideaal hapje om te maken met overgebleven mosselen.


Voor 12 stuks

15 minuten werk


12 mosselen

3 eetlepels panko

5 gram verse basilicum

1 teen knoflook

Peper en zout naar smaak

2 eetlepels olijfolie



✨️ Haal de mossel schelp uit elkaar en gooi het lege deel weg.

✨️ Doe de panko, basilicum, knoflook, peper en zout en olijfolie in een hakmolentje. Mix goed.

✨️ Doe in elke mossel een beetje van de panko mengeling.

✨️ Bak de mosselen 6 minuten op 200 graden in de airfryer.

✨️ Serveer warm.







Comments


Welkom op mijn blog! Hier deel ik graag mijn ideeën en recepten!

Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief

Bedankt om je in te schrijven voor de nieuwsbrief​

Voor dagelijkse updates, volg me op sociale media:

  • Facebook
  • Instagram
  • TikTok

© 2025 by Poise. Powered and secured by Wix

bottom of page