top of page

Mosselen met basilicum korstje in de airfryer

Foto van schrijver: Leen Leen

Bijgewerkt op: 9 okt 2024


Een ideaal hapje om te maken met overgebleven mosselen.


Voor 12 stuks

15 minuten werk


12 mosselen

3 eetlepels panko

5 gram verse basilicum

1 teen knoflook

Peper en zout naar smaak

2 eetlepels olijfolie



✨️ Haal de mossel schelp uit elkaar en gooi het lege deel weg.

✨️ Doe de panko, basilicum, knoflook, peper en zout en olijfolie in een hakmolentje. Mix goed.

✨️ Doe in elke mossel een beetje van de panko mengeling.

✨️ Bak de mosselen 6 minuten op 200 graden in de airfryer.

✨️ Serveer warm.







Comments


Welkom op mijn blog! Hier deel ik graag mijn ideeën en recepten!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Bedankt om je in te schrijven voor de nieuwsbrief​

  • Instagram
  • TikTok

© 2035 by Poise. Powered and secured by Wix

bottom of page