top of page

Dip met zure room en zalm

  • Foto van schrijver: Leen
    Leen
  • 23 uur geleden
  • 1 minuten om te lezen
ree

Simpel om in elkaar te steken, weinig ingredienten maar wel een groot showgehalte. Ik serveerde deze dip als deel van een hapjesplank.


Voor 4 a 6 personen

5 minuten werk


125 gram zure room (1 potje)

1/2 warmgerookte zalmfilet, ongeveer 100 gram

2 grote eetlepels zalmkuit of zalmforelkuit

Peper naar smaak

Pul biber om af te werken (Turkse chilivlokken)



  • Doe de zure room in het potje en duw plat met een lepel.

  • Plet de zalm lichtjes en doe op de zure room.



  • Doe hierop de zalmforelkuit.

  • Werk af met peper en pul biber. Zout vond ik niet nodig, de zalm en viseitjes is al zout genoeg.

  • Serveer met krokant brood.

Opmerkingen


Welkom op mijn blog! Hier deel ik graag mijn ideeën en recepten!

Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief

Bedankt om je in te schrijven voor de nieuwsbrief​

Voor dagelijkse updates, volg me op sociale media:

  • Facebook
  • Instagram
  • TikTok

© 2025 by Poise. Powered and secured by Wix

bottom of page