top of page

Ceviche van scampi en sint-jacob. Met yuzu en framboos.

Foto van schrijver: Leen Leen

Een mega gemakkelijk maar impressionant hapje of voorgerecht, klaar op 10 minuten.


Ik gebruik altijd sint jacob en scampi uit de vriezer en ontdooi ze vlak voor ik het gerecht maak.


Voor 4 personen als voorgerecht:

10 minuten werk

Maximum 3 uur marineren


4 sint-jacob

8 scampi

8 eetlepels yuzu sap

4 eetlepels framboos azijn

4 eetlepels groene bieslook olie, recept vind je hier

2 eetlepels olijfolie

peper en zout naar smaak

Afilla cress om af te werken



✨ Snij de sint jacob in schijfjes, en de scampi door de breedte in twee.

✨ Dresseer met behulp van een serveerring.

✨ Giet het yuzu sap, bieslook olie, framboos azijn en olijfolie om beurten rond de vis om een marmer patroon te creëren.

✨ Laat maximum 3 uur marineren in de koelkast, bedekt met folie. Je kan ook onmiddellijk serveren maar dan is het een tartaar :)

✨ Werk af met afilla cress, grof zout en peper.

Comments


Welkom op mijn blog! Hier deel ik graag mijn ideeën en recepten!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Bedankt om je in te schrijven voor de nieuwsbrief​

  • Instagram
  • TikTok

© 2035 by Poise. Powered and secured by Wix

bottom of page