"Bò Tái Chanh": Vietnamese carpaccio
- Leen
- 11 mrt
- 1 minuten om te lezen

Een Vietnamees fusion gerecht dat hier regelmatig op tafel verschijnt, vind ik persoonlijk de lekkerste variatie op carpaccio. en vooral, het is maar 10 minuten werk!
Voor 2 personen als voorgerecht
10 minuten werk
250 gram carpaccio
30 gram pinda's
15 gram verse munt
15 gram verse koriander
1 lente ui
1/2 spaanse chilipeper
1/2 limoen
2 eetlepels vissaus
2 eetlepels sojasaus
2 eetlepels limoensap
2 eetlepels water
1 theelepel suiker
✨️ Hak de pinda's, koriander, munt, chili en lente ui fijn.
✨️ Meng de vissaus, sojasaus, limoensap, water en suiker.
✨️ Spreid de carpaccio op een groot bord. Giet hierover de dressing, versier met de pinda's, koriander, munt, chili en lente ui. Leg er naast een partje limoen.












Opmerkingen