Broodje met lion's mane en pico de gallo
- Leen
- 26 mei
- 1 minuten om te lezen

Voor 1 persoon
20 minuten werk
200 gram lion's mane (1 stuk), van Maison champignon (markt in Leuven)
1/3 blokje bouillon (rundvlees of groentensmaak)
1 eetlepel donkere sojasaus
peper naar smaak
olie om in te bakken
3 eetlepels pico de gallo, recept vind je hier
1/2 krokant desem stokbrood
Limoen
Koriander
✨ Verkruimel het bouillonblokje en meng het met de sojasaus en 2 eetlepels water.
✨ Doe de lion's mane in een pan met wat olie en bak op laag vuur.
✨ Duw de lion's mane plat met behulp van een pan, spatel of bord. Herhaal dit tot ze de dikte heeft van een steak.
✨ Giet het sojasaus mengsel er bij en bak de lion's mane tot de saus helemaal opgenomen is, draai regelmatig om en blijf ze plat drukken.
✨ Snij in schijfjes en serveer op een broodje met pico de gallo. recept vind je hier., limoen en koriander.
Comments