top of page

Broodje met lion's mane en pico de gallo

  • Foto van schrijver: Leen
    Leen
  • 26 mei
  • 1 minuten om te lezen

Voor 1 persoon

20 minuten werk


200 gram lion's mane (1 stuk), van Maison champignon (markt in Leuven)

1/3 blokje bouillon (rundvlees of groentensmaak)

1 eetlepel donkere sojasaus

peper naar smaak

olie om in te bakken


3 eetlepels pico de gallo, recept vind je hier

1/2 krokant desem stokbrood

Limoen

Koriander



✨ Verkruimel het bouillonblokje en meng het met de sojasaus en 2 eetlepels water.

✨ Doe de lion's mane in een pan met wat olie en bak op laag vuur.

✨ Duw de lion's mane plat met behulp van een pan, spatel of bord. Herhaal dit tot ze de dikte heeft van een steak.

✨ Giet het sojasaus mengsel er bij en bak de lion's mane tot de saus helemaal opgenomen is, draai regelmatig om en blijf ze plat drukken.

✨ Snij in schijfjes en serveer op een broodje met pico de gallo. recept vind je hier., limoen en koriander.


Comments


Welkom op mijn blog! Hier deel ik graag mijn ideeën en recepten!

Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief

Bedankt om je in te schrijven voor de nieuwsbrief​

Voor dagelijkse updates, volg me op sociale media:

  • Facebook
  • Instagram
  • TikTok

© 2025 by Poise. Powered and secured by Wix

bottom of page