Voor 2 personen
20 minuten werk
Voor het rundvlees:
250 rundvlees (zoals bavette of dunne lende)
2 eetlepels donkere sojasaus
2 eetlepels vissaus
1 eetlepel sesamolie
2 teentjes knoflook
Sap van 1/2 limoen
1 theelepel suiker
1/2 theelepel vijfkruidenpoeder
1/2 theelepel maizena
50 ml water
Voor het broodje:
1 krokant stokbrood
Ingemaakte rode ui, daikon en wortel naar smaak, recept op mijn site
100 gram sojascheuten
25 gram verse koriander
25 gram verse munt
Enkele stukjes spaanse chilipeper
✨️ Snij het vlees heel fijn. Dit gaat het beste wanneer her even in de diepvriezer heefr gezeten.
✨️ Meng hieronder alle andere ingrediënten voor het vlees behalve de maizena en het water. Laat minstens 2 uur marineren.
✨️ Bak het vlees in een hete pan tot het gaar is. Meng de maizena met het water en voeg toe. Hiermee maak je een saus.
✨️ Beleg het brood met het vlees en wat van de saus. Doe alle andere ingrediënten er ook op. Serveer onmiddellijk.
Comments