top of page

"Bò Tái Chanh": Vietnamese carpaccio

Foto van schrijver: Leen Leen

Een Vietnamees fusion gerecht dat hier regelmatig op tafel verschijnt, vind ik persoonlijk de lekkerste variatie op carpaccio. en vooral, het is maar 10 minuten werk!


Voor 2 personen als voorgerecht

10 minuten werk


250 gram carpaccio


30 gram pinda's

15 gram verse munt

15 gram verse koriander

1 lente ui

1/2 spaanse chilipeper

1/2 limoen


2 eetlepels vissaus

2 eetlepels sojasaus

2 eetlepels limoensap

2 eetlepels water

1 theelepel suiker




✨️ Hak de pinda's, koriander, munt, chili en lente ui fijn.

✨️ Meng de vissaus, sojasaus, limoensap, water en suiker.

✨️ Spreid de carpaccio op een groot bord. Giet hierover de dressing, versier met de pinda's, koriander, munt, chili en lente ui. Leg er naast een partje limoen.

Comments


Welkom op mijn blog! Hier deel ik graag mijn ideeën en recepten!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Bedankt om je in te schrijven voor de nieuwsbrief​

  • Instagram
  • TikTok

© 2035 by Poise. Powered and secured by Wix

bottom of page