
Voor 2 personen als voorgerecht
20 minuten werk
Voor de tartaar:
200 gram zeebaars
1/2 granny smith appel
1/4 witte ui
1 eetlepel olijfolie
1 theelepel limoensap
Peper en zout naar smaak
Voor de basilicum room:
100 ml room
10 ml basilicum olie van Gronn te koop bij hanos
Voor de afwerking:
Enkele stukjes zeekraal
Enkele blaadjes basilicum
1 theelepel zalmforel eitjes
1 theelepel citroen parels van algaé, te koop bij hanos
Zeste van 1 limoen

✨️ Maak de tartaar: hak de zeebaars in fijne blokjes.
✨️ Schil de appel en hak in fijne blokjes.
✨️ Hak de ui in fijne blokjes.
✨️ Meng alle ingredienten voor de tartaar in een kom bij elkaar.
✨️ Meng de room en basilicum olie in een bekertje.
✨️ Met behulp van een grote en kleine serveer ring, dresseer de tartaar in een kom.
✨️ Giet de basilicum room er langs.
✨️ Werk af met de zeekraal, basilicum, zalmforel eitjes, citroenparels en limoenzeste.
Комментарии