top of page

Tartaar van zeebaars appel, met basilicum room

Foto van schrijver: Leen Leen

Bijgewerkt op: 9 okt 2024

Voor 2 personen als voorgerecht

20 minuten werk


Voor de tartaar:

200 gram zeebaars

1/2 granny smith appel

1/4 witte ui

1 eetlepel olijfolie

1 theelepel limoensap

Peper en zout naar smaak


Voor de basilicum room:

100 ml room

10 ml basilicum olie van Gronn te koop bij hanos


Voor de afwerking:

Enkele stukjes zeekraal

Enkele blaadjes basilicum

1 theelepel zalmforel eitjes

1 theelepel citroen parels van algaé, te koop bij hanos

Zeste van 1 limoen

✨️ Maak de tartaar: hak de zeebaars in fijne blokjes.

✨️ Schil de appel en hak in fijne blokjes.

✨️ Hak de ui in fijne blokjes.

✨️ Meng alle ingredienten voor de tartaar in een kom bij elkaar.

✨️ Meng de room en basilicum olie in een bekertje.

✨️ Met behulp van een grote en kleine serveer ring, dresseer de tartaar in een kom.

✨️ Giet de basilicum room er langs.

✨️ Werk af met de zeekraal, basilicum, zalmforel eitjes, citroenparels en limoenzeste.


Комментарии


Welkom op mijn blog! Hier deel ik graag mijn ideeën en recepten!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Bedankt om je in te schrijven voor de nieuwsbrief​

  • Instagram
  • TikTok

© 2035 by Poise. Powered and secured by Wix

bottom of page