
Voor 4 personen als voorgerecht:
4 zeer rijpe trostomaten
1 eetlepel olijfolie
1/2 eetlepel witte wijnazijn
Snuf zout
Snuf peper
Voor de afwerking
4 theelepels balsamico parels, merk algaé, te koop bij Hanos
4 eetlepels basilicumolie, merk @gronn.green, te koop bij Hanos
Snuf zwart pyramidezout, te koop bij @sostrenegrene
Enkele blaadjes verse basilicum
✨️ Maak een kruis in het vel van de tomaten en dompel kort in kokend water. Pel de tomaten.
✨️ Snij de zaadlijsten uit de tomaten.
✨️ Hak de tomaten in fijne stukjes, zoals steak tartare.
✨️ Meng de olijfolie, azijn, peper en zout onder de tomaten.
✨️ Gebruik een ring om de tartaar mooi te dresseren.
✨️ Werk af met basilicum olie, zwart zout, basilicum en balsamico parels.
Comments