top of page

Tartaar van tomaat

Foto van schrijver: Leen Leen

Bijgewerkt op: 9 okt 2024



Voor 4 personen als voorgerecht:


4 zeer rijpe trostomaten

1 eetlepel olijfolie

1/2 eetlepel witte wijnazijn

Snuf zout

Snuf peper


Voor de afwerking

4 theelepels balsamico parels, merk algaé, te koop bij Hanos

4 eetlepels basilicumolie, merk @gronn.green, te koop bij Hanos

Snuf zwart pyramidezout, te koop bij @sostrenegrene

Enkele blaadjes verse basilicum


✨️ Maak een kruis in het vel van de tomaten en dompel kort in kokend water. Pel de tomaten.

✨️ Snij de zaadlijsten uit de tomaten.

✨️ Hak de tomaten in fijne stukjes, zoals steak tartare.

✨️ Meng de olijfolie, azijn, peper en zout onder de tomaten.

✨️ Gebruik een ring om de tartaar mooi te dresseren.

✨️ Werk af met basilicum olie, zwart zout, basilicum en balsamico parels.


Comments


Welkom op mijn blog! Hier deel ik graag mijn ideeën en recepten!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Bedankt om je in te schrijven voor de nieuwsbrief​

  • Instagram
  • TikTok

© 2035 by Poise. Powered and secured by Wix

bottom of page