
Wij eten héél graag oesters. Naast de standaard oester met peper en citroen maak ik ze graag op een bijzondere manier. Hier onder toon ik graag enkele manieren om je oesters te pimpen.
Persoonlijk vind ik dat je niet de duurste oesters moet kopen wanneer er veel smaakmakers aantoegevoegd worden. Ik gebruikte Zeeuwse creusen. Om puur te eten kopen we soms wel eens Gillardeau's.
Rechts: Oesters met passievrucht en chilivlokken
Links: Oesters met finger lime en groene bieslook olie, recept vind je hier
Rechts: Oesters met ingemaakte gember
Links: Oesters met geprakte framboos en frambozen azijn
Rechts: Oesters met room en groene basilicum olie, recept vind je hier
Links: Oesters met komkommer, meloen, sesamzaad en groene bieslook olie, Geïnspireerd door het recept van Benoit Dewitte
Midden: Oesters met koriander, vissaus, sojasaus, chili en gember
Rechts: Oesters met kimchi, sesamolie en lente ui
Links: Finger lime en komkommer
Rechts: Basilicum olie en een blaadje basilicum
Links: Yuzu parels
Rechts: Truffel parels en zwarte peper
Links: ingemaakte rode ui
Rechts: Thaise olie, citroen parels en chili
Comments