top of page

Oesters met tralala

Foto van schrijver: Leen Leen

Wij eten héél graag oesters. Naast de standaard oester met peper en citroen maak ik ze graag op een bijzondere manier. Hier onder toon ik graag enkele manieren om je oesters te pimpen.

Persoonlijk vind ik dat je niet de duurste oesters moet kopen wanneer er veel smaakmakers aantoegevoegd worden. Ik gebruikte Zeeuwse creusen. Om puur te eten kopen we soms wel eens Gillardeau's.



Rechts: Oesters met passievrucht en chilivlokken


Links: Oesters met finger lime en groene bieslook olie, recept vind je hier

Rechts: Oesters met ingemaakte gember


Links: Oesters met geprakte framboos en frambozen azijn

Rechts: Oesters met room en groene basilicum olie, recept vind je hier


Links: Oesters met komkommer, meloen, sesamzaad en groene bieslook olie, Geïnspireerd door het recept van Benoit Dewitte

Midden: Oesters met koriander, vissaus, sojasaus, chili en gember

Rechts: Oesters met kimchi, sesamolie en lente ui


Links: Finger lime en komkommer

Rechts: Basilicum olie en een blaadje basilicum


Links: Yuzu parels

Rechts: Truffel parels en zwarte peper


Links: ingemaakte rode ui

Rechts: Thaise olie, citroen parels en chili

Comments


Welkom op mijn blog! Hier deel ik graag mijn ideeën en recepten!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Bedankt om je in te schrijven voor de nieuwsbrief​

  • Instagram
  • TikTok

© 2035 by Poise. Powered and secured by Wix

bottom of page