
Ik had nog wat kabeljauw en puree over van het avondeten van gisteren. Deze keer maakte ik van mijn restjes een lekker hapje in de airfryer.
Voor ongeveer 20 stuks
30 minuten werk
200 gram gebakken of gestoomde vis
100 gram aardappelpuree
1 ei
Peterselie, peper, zout
Voor de dipsaus:
2 eetlepels mayonaise
1 eetlepel sriracha
Limoen of citroen voor de afwerking
✨ Doe de vis, puree en ei in een kommetje en prak goed door elkaar.
✨ Kruid naar smaak met peper en zout, ik deed er ook nog wat peterselie bij. Wees gerust creatief met de kruiding.
✨ Wentel elk balletje door de bloem en leg ze in de airfryer op een bakpapiertje
✨ Bak ze 15 minuten op 200 graden.
✨ Maak ondertussen de dipsaus door de mayonaise en sriracha te mengen.
✨ Serveer met partjes limoen en verse peterselie.
Commentaires