top of page

No waste hapje: visballetjes van overgebleven vis in de airfryer

Foto van schrijver: Leen Leen

Ik had nog wat kabeljauw en puree over van het avondeten van gisteren. Deze keer maakte ik van mijn restjes een lekker hapje in de airfryer.


Voor ongeveer 20 stuks

30 minuten werk


200 gram gebakken of gestoomde vis

100 gram aardappelpuree

1 ei

Peterselie, peper, zout


Voor de dipsaus:

2 eetlepels mayonaise

1 eetlepel sriracha


Limoen of citroen voor de afwerking



✨ Doe de vis, puree en ei in een kommetje en prak goed door elkaar.

✨ Kruid naar smaak met peper en zout, ik deed er ook nog wat peterselie bij. Wees gerust creatief met de kruiding.

✨ Wentel elk balletje door de bloem en leg ze in de airfryer op een bakpapiertje



✨ Bak ze 15 minuten op 200 graden.


✨ Maak ondertussen de dipsaus door de mayonaise en sriracha te mengen.

✨ Serveer met partjes limoen en verse peterselie.


Commentaires


Welkom op mijn blog! Hier deel ik graag mijn ideeën en recepten!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Bedankt om je in te schrijven voor de nieuwsbrief​

  • Instagram
  • TikTok

© 2035 by Poise. Powered and secured by Wix

bottom of page