top of page

Knolseldersoep met pistache

Foto van schrijver: Leen Leen

Een gemakkelijke soep met een grote wow-factor. Er zit zowel in de soep pistache als er op voor de afwerking. Een super lekkere combinatie.


Ik had nog veel pistache pasta liggen van de dubai chocolate rage die echt fantastisch lekker is. Gebruik voor dit recept pistache pasta met 100% pistache. Deze kan je kopen bij koro of albert heijn.


Voor 6 personen als voorgerecht

25 minuten werk

1/2 knolselder

1 ui

1 eetlepel olie om in te stoven

1 liter groenten bouillon

1 goeie eetlepel pistache pasta

Groene bieslook olie om af te werken, recept vind je hier

Enkele pistache nootjes om af te werken

Peterselie




✨ Snipper de ui. Schil de knolselder en snij de in blokjes.

✨ Stoof de ui aan in een beetje olie.

✨ Doe de knolselder en bouillon er bij.

✨ Laat 15 a 20 minuten koken tot de knolselder gaar is.

✨ Voeg de pistache pasta toe.

✨ Mix de soep met een staafmixer.

✨ Hak de pistachenootjes en rooster ze kort in een pan.

✨ Schep de soep op werk af met de pistache nootjes, peterselie en groene bieslook olie (recept vind je hier).


Comentarios


Welkom op mijn blog! Hier deel ik graag mijn ideeën en recepten!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Bedankt om je in te schrijven voor de nieuwsbrief​

  • Instagram
  • TikTok

© 2035 by Poise. Powered and secured by Wix

bottom of page