Gedipte radijsjes
- Leen
- 20 apr
- 1 minuten om te lezen

Ik krijg regelmatig video's te zien over de klassieke combinatie: radijzen en boter, radis-beurre. Voor mij eigenlijk een onbekende combinatie, maar blijkbaar zeer populair in Frankrijk. Ik maakte een leuk hapje met deze combinatie, in een modern jasje. Voor de groene kleur gebruikte ik mijn zelfgemaakte groene basilicum olie.
Voor 20 stuks
30 minuten werk
20 radijzen, met loof
200 gram boter
100 ml groene bacilicumolie, recept vind je hier
pyramide zout
zwarte peper
✨ Smelt de boter voorzichtig in de microgolf, 1 minuut op 160 watt per keer en roer goed.
✨ Voeg de groene olie toe en meng goed door elkaar.
✨ Als de boter te zacht is, zet deze 10 minuten in de koelkast. Roer elke keer goed en herhaal indien nodig.
✨ Dip elke radijs in de boter.
✨ Versier met zwarte peper en pyramidezout.
✨ Laat opstijven in de koelkast.
Extra tip: je kan de rest van de boter gebruiken voor op de boterham

Kommentare